Innovativel hero

Din lokala elektriker - Välkommen till Innovativ EL

Vi erbjuder alla typer av elinstallationer till alla typer av kunder, enkelt va! Våra elektriker har alla personliga spetskompetenser vilket ger och en bred kunskap och möjligheten att hitta en lösning för dig.

Så oavsett om du behöver en elektriker för ett mindre servicejobb, större nyinstallationer eller för att installera dina solceller kan våra elektriker hjälpa dig.

Våra elektriker jobbar i Uppsala, Stockholm & Norrtälje

Med många års erfarenhet hos våra elektriker kan vi känna oss trygga med att vi kan erbjuda riktigt bra elinstallationer och erbjuda ett brett kunnande inom bolaget.
Vårt servicetänk genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar hårt med att kunna erbjuda ett stort utbud av elektrikertjänster till våra kunder.

Så behöver du en elektriker som sätter dina behov i fokus, tveka inte att kontakta oss!

En Innovativ elfirma som är proffs på el!

Vi vill skapa förändring inom vår bransch och vara ett elföretag i framkant. Detta dels genom vårt breda kunnande men också genom att hela vår verksamhet ska genomsyras av en bra kundupplevelse.

Lokala elektriker

Våra behöri­ga elek­trik­er job­bar lokalt i Upp­sala, Stock­holm och Norrtälje.

Bra kundupplevelse

Vi har fokus på att du som kund ska få en bra kun­dresa från bokn­ing till slut­fört arbete.

Bred kunskap

Vi har både elek­trik­er som kan allt och de som kan myck­et om speci­fi­ka lösningar.

Smarta lösningar

Som vårt namn anty­der gillar vi smar­ta lös­ningar, något vi gär­na delar med oss till dig.

Innovativ EL är ett tryggt val!

Som medlemmar i elsäkerhetsverket, installationsföretagen och innehar alla försäkringar och auktorisationer som ett elföretag ska ha. Detta tillsammans med vårt moderna tänk kring kundservice gör att du kan känna dig trygg i ditt val av elföretag.

Elsakerhetsverket webb
Trygghansa ny
Betalafakturamedfortnox
Dukanbetalamedswish
Installatorsforetagen logotyp2
In garanti

Kontakta oss

Jag vill ringa!

Du når oss enklast på 0704209831 där vi svarar så ofta vi bara kan! Kan vi inte svara då vi är ute på jobb kommer ni komma till en telefonpassning som även dom kan hjälpa till att ta information kring det jobb ni vill utföra och även boka in arbetet när vi har lediga tider.

Jag vill maila!

Enklaste sättet att nå oss är att fylla i formuläret här. Vi svarar alltid inom 24h och oftast snabbare än så! Vill du istället maila oss gör du det på kontakt@innovativel.se.